Ovo su definitivno najbolji proteini

UNATOČ obilju ukusne i zasitne hrane koja je puna proteina nekom eto jednostavno nije dovoljno za postizanje cilja kojem streme – snažnim i velikim mišićima, i zato često posežu za dodatnim količinama – proteinom u prahu. No, kako nisu svi proteini isti zapitali smo se koji su stvarno najbolji i dobili smo odgovor – i to ne od bilo koga nego od dijetetičarke i trenerice triatlona koja je već 11 puta zaredom sudjelovala na najjačem triatlonu – Ironmanu.

A ona kaže da nema boljeg od whey proteina i to zato što su oni jedini koji su napravljeni tako da ih ljudsko tijelo može apsorbirati u potpunosti.  Što nije slučaj s nijednom drugom vrstom proteina – u prahu pa ni u prirodi.

To je zato što su: 

U cijelosti samo proteini s najboljim omjerom svih esencijalnih i neesencijalnih amino kiselina – svih 20 vrsta.

Imaju jako nizak udio laktoze i mogu ih konzumirati i oni s intolerancijom na laktozu.

Stvarno su iskoristivi do maksimuma, za razliku od svih drugih koji na primjerice 15 grama proteina tijelu daju tek negdje oko 10 do 13 grama.

Budući da probavni sustav apsorbira neke proteine bolje od drugih, a neki proteini imaju veći amino profil kiselina od drugih, možemo reći da su whey proteini najbolja kombinacija kiselina u najboljem omjeru.

I zato, ako stvarno želite maksimalno iskoristiti proteini u prahu, nabavite se whey i konzumirajte ih u svim mogućim kombinacijama – u shakeovima, smoothiejima, kolačima, kolačićima, palačinkama…

Za rast, ali i oporavak mišića.