Jeste li znali da poza u kojoj spavate s vašim partnerom otkriva mnogo toga o vašoj vezi?

U vezama su jako bitna maženja, jer daju osjećaj sigurnosti i sigurnosti. Fizički kontakt bilo koje vrste čini da se ljudi opuste i smanjuje tenziju njihovog svakodnevnog života. Ako se vi i vaš partner mazite pred spavanje, onda pomažete u održavanju intimnosti i opuštate se.

1. Zagrljaj medenog mjeseca

Ovo je najintimnija pozicija i vrlo je privlačna. Pokazuje da je par ludo zaljubljen jedan u drugog i žudi jedno za drugim sve vrijeme. Ovu poziciju koriste parovi kada osjete jake emocije i ljubav ili nakon intimnog čina.
2. Obuhvatanje (poznatije i kao “žlica”)

Ovo koristi većina parova i vrlo je intiman položaj s najviše fizičkog dodira. Ovaj položaj omogućava partneru zaštititi drugog i također pokazuje povjerenje. Daje osjećaj blizine i sigurnosti i najbolja je pozicija za maženje.
3. Kolijevka

Ovo je najromantičnija pozicija za spavanje i glava jednog partnera počiva na prsima drugog, s prekriženim nogama. Ovo najviše koriste novi romantični parovi. Ovaj stav pokazuje brižnost, odgajanje i intimni stav.
4. Klasična pozicija na rubovima

U ovom položaju parovi spavaju okrenuti jedan od drugog, sa prostorom između njih. Ovu poziciju koriste parovi koji su dugo zajedno. Označava odnos u kojem su partneri samouvereni i sigurni.

5. Lice uz lice

Kada spavate lice uz lice, to je nesvjestan pokušaj gledati partnera u oči tijekom noći. Ako vam se dogodi da vam se partner približi na taj način, to znači da se osjeća udaljeno i da želi podijeliti s vama intimnost.

6. Joda

Joda, također poznata kao obuhvaćanje ali sa zamijenjenim partnerom. Ovo je pozicija kada partnerica želi da se njezin partner osjeća sigurno i sigurno, jer čak i muškarci vole tako da se osjećaju.
7. Fabio

Ako način na koji spavate izgleda ovako, onda to izgleda kao naslovnica nekog ljubavnog romana. Fabio je strastven položaj gdje su partneri zagrljeni i daje osjećaj vatrene strasti.
8. Ogledalo

Ovaj položaj je kada ste nagnuti jedan prema drugom, ali se ne dodirujete. U suštini, vi ste toliko dugo zajedno, da ne morate ništa dokazujete jedno drugom. Ovo najviše koriste parovi koji su dugo zajedno ili u braku.
9. Čvor

Ako spavate na ovaj način, da su vam noge spojene u čvor, onda to znači da ste toliko blizu da ne znate gdje vam je početak, a gdje kraj.
10. Naslon na rame

Ovo je kraljevska poza koja pokazuje da oba partnera imaju jake individualne ličnosti i da pokušavaju usmjere pažnju na partnera, čak iu snu. Partner koji nasloni glavu na drugog je ovisniji i popustljiviji.