Evo za koliko možete “Dobiti” Hrvsticu

Zbog teške materijalne situacije sve više djevojaka i žena počelo je da se bavi “najstarijim zanatom”. Svoje usluge nude preko oglasa na internetu. Cena usluga kreće se od 20 do 100 eura za sat vremena, a neke djevojke su spremne na seks i za dopunu za mobilni telefon.

Teške socijalne prilike i sve teža svakodnevica, sve veći broj žena, ali i određeni broj muškaraca, tjera na prostituciju. Dok podaci govore o samo nekoliko stotina osoba prijavljenih na godišnjem nivou, čini se da najstariji zanat u Osijeku i cijeloj Hrvatskoj cvjeta.

Iako već decenijama u Osijeku nema uličnih oglašavanja, pozivi na seksualna uživanja preselili su se u oglase na internetu, prenosi portal danas.net.hr.

Prostitucijom se bave žene svih životnih dobi, a razlozi su različiti – nezaposlenost, teško socijalno stanje. One najmlađe prodaju se i za “siću”, kaže dobro informisani žitelj Osijeka.

– Degutantna je i pomisao, ali mlade cure mogu da se dobiju za čašicu rakije, kutiju cigareta ili za dopunu za mobilni – rekao je on.

Ipak one koje svoje usluge naplaćuju, za to uzimaju od 200 do 800 kuna (25 do 100 eura) za sat vremena, u zavisnosti od želja klijenata.

Veliki broj njih ima kod kuće djecu koju treba prehraniti, a nikakav drugi posao nemaju, ili im legalan posao, ako ga imaju, nije dovoljan.

Osječani koji žele uslugu takve vrste znaju kako i gdje mogu da je pronađu. U posljednje vrijeme sve je više oglasa na internetu.

– Seks-masaža u Valpovu – maserka nudi usluge erotske masaže sa sretnim zaršetkom, grudi šestica, veće mesnate guze, šaljem svoju adresu – jedan je od oglasa.

– Nudim erotsku masažu u lepom i ugodnom ambijentu djevojkama do 26 godina, “happy end” uključen, cijena za sat vremena 300 kuna (oko 40 eura) – navodi se u drugom.

-Dečko 30-ih godina pruža senzualnu, opuštajuću masažu sa srećnim završetkom korpulentnim muškarcima iznad 55 godina – još jedan je od oglasa na internetu.