On ga je izvadio i stavio mi ga pred facu! Ostala sam u šoku!

Na internetu se nadavno pojavila ispovest devojke po imenu Sara, koja je opisala neverovatnu situaciju koji je imala sa svojim bliskim prijateljem.

Njenu ispovest prenosimo u cijelosti:

Pre nekih desetak godina družila sam se sa jednim likom, bili smo prijatelji i stvarno smo se slagali i za*ebavali i sve je bilo super. I jednom se dogovorimo da ćemo da izađemo malo napolje, da malo pijemo u parku.

I tako smo mi pili, nisam nešto puno ni popila, pričali smo, smejali, za*ebavali.. I ja se u jednom trenutku okrenem kao da sam nešto čula i kad sam okrenula nazad glavu vidim njegov penis pred facom i ja onako sva zbunjena lupim ga po penisu i vičem kao makni to od mene.

On je umro koliko mu je bilo neugodno i tad mi je priznao da bi hteo da bude sa mnom, ali ja se ne vidim s njim u vezi. Probali smo da budemo u vezi, ali nije to to i onda smo se dogovorili da ćemo biti samo prijatelji iako sam ja mislila da to više neće funkcionisati.

I evo dan danas smo super prijatelji i uvek imamo o čemu da pričamo, ja ga savetujem što se tiče devojaka i svega. Nekada razmišljam jesmo mi suđeni jedno drugome ili ne, ja sam u srećnoj vezi,ali nekada razmišljam o njemu i našem odnosu.“

(Telegraf.rs / Izvor: Net.hr) Foto: Guliver / Thinkstock