Kladuščanin traži majku: “Zašto je otišla ne znamo”

Prije nekoliko dana na Facebook stranici “Pokidane veze” osvanuo je nesvakidašnji apel.

Naime, u ovom apelu stoji da sin traži svoju majku koja ga je 90-tih godina, iz njemu nepoznatih razloga napustila i od tada joj se gubi svaki trag.

Dalibor Jusufović, 38 – godišnjak iz Velike Kladuše uz pomoć svoje supruge Edise Jusufović, već dugi vremenski period i na razne načine pokušava doći do svoje majke.

Ono što zna jeste da se zvala Snežana Ivković (rođ.1952, u Beogradu) i da je prije rata radila u firmi “Agrokomerc” u Velikoj Kladuši, a prema nezvaničnim informacijama neposredno prije nestanka radila je u tadašnjem restoranu “Smaragd” u Cazinu.

“Zašto je otišla ne znamo i niko nam ništa ne govori.Bile su to okolnosti do kojih mi nažalost ne možemo doprijeti”- kazala je Daliborova supruga u razgovoru za naš portal.

Obzirom da su društvene mreže postale sastavni dio života, a koriste ga ljudi svih uzrasta, Dalibor se nada da će ubrzo konačno doći do svoje majke.

Ukoliko neko od Vas posjeduje bilo kakve informacije o Snežani, može se javiti Daliborovoj supruzi putem FB-a Edisi Jusufović.