UZNEMIRUJUĆE SCENE SA SNIMANJA // Pogledajte trenutak u kojem se Ibro Selmanović guši uslijed ujeda pčele za krajnik (VIDEO)

    Pčela je uletjelo u grlo za vrijeme pjevanja, a na lice mjesta uskoro je stigla i hitna pomoć. Selmanović je nakon nekoliko sati pušten doma na kućnu njegu

    Naš poznati narodni pjevač Ibro Selmanović doživio je nezgodu kad ga je na snimanju emisije ‘Šarenica’ kanala RTS ubola pčela za krajnik. Pjevač je izvodio svoje pjesme, a u jednom se trenutku uhvatio rukom za grlo.

    Foto: SCREENSHOT/RTS/RAS SRBIJA Iako je prvo nastavio s pjevanjem, Selmanović se uskoro počeo gušiti te organizatorima dao do znanja kako mu je potrebna medicinska pomoć.  Video možete pogledati ovdje.

    Foto:RTS/RAS SRBIJA Čini se kako je narodnom pjevaču uletjela pčela u grlo za vrijeme izvođenja jedne od pjesama, a na lice mjesta uskoro je stigla i hitna. Selmanović je nakon nekoliko sati pušten na kućno liječenje, a srpski mediji saznali su kako je brzom reakcijom liječnika sve prošlo bez većih posljedica.