AGAN BUNIĆ CENTRU NOVOG SKANDALA // Seks skandal ili politička namještaljka ???

Sinoć je u sali Skupštine USK  održana konferencija za medije na kojoj su članovi SBB-a, vijećnici u općinskim i gradskim vijećima, ministar u Vladi USK-a, te predsjednici općinskih organizacija napustili javno ovu stranku, pred kamerama.

Na konferenciju je prisustvovalo preko stotinu osoba koje su javno podržale stav Agana Bunića i Ifete Kadić, zastupnika u Skupštini USK-a koji nisu željeli učestvovati u formiranju nove većine u kojoj bi bila i Laburistička stranka.

Ubrzo nakon održavanja press konferencije na jednoj Facebook stranici, koja se inače kritički osvrće na dosadašnji angažman Agana Bunića, pojavile su se   navodne komprometirajuće fotogrfije  gospodina Bunića. Fotografije prikazuju istog u potkošulji i  do pasa razgolićenog,  te nekoliko fotografija osobe kojoj se ne vidi lice kako pokazuje polni organ.

Na web stranici koja prikazuje “sadržaj za odrasle” kreiran je lažni profil Agana Bunića i postavljene su navedene fotografije kao i snimak odrasle osobe koja se samozadovoljava pred kamerom. Za navedene  fotografije  i snimak ne može se tvrditi da prikazuju aktuelnog predsjedavajućeg Skupštine Unsko-sanskog kantona, je se na istim ne vidi lice osobe.

Kako smo svjedoci raznih dešavana na “vrućoj” Krajškoj političkoj sceni, a uzevši u obzir i sam tajmng objavljivana fotografija,  ne možemo se oteti dojmu da se ovdje samo radi o politički montiranom pokušaju diskirminiranja gospodina Bunića.

Ovakve pojave na Krajškoj političkoj sceni nisu ništa novo i  svjedoci smo zadnjih par godina mnogobrojnih seks afera, ucijena, montiranih političkih progona, pokušaja atentata, te mnogobrojnog zadiranja u privatni život političara u cilju njihovog kompromitovanja u javnosti.