UskDanas u službi građana i privrednika

Poštovani građani Unsko-sanskog kantona, portal UskDanas, u cilju lakšeg prevladavanja krize nastale pandemijom Koronavirus-a (COVID-19), poklanja mjesec dana marketing prostora.

S obzirom na situaciju u kojoj se svi nalazimo zbog virusa COVID-19 ili Corona virusa, portal UskDanas nudi svim privrednicima, koji rade u službi građana da lakše prevaziđemo nastalu krizu, besplatno oglašavanje mjesec dana.

Svi koji se bavite ugostiteljstvom (restorani i pizzerije koje rade dostavu), posjedujete obrt, trgovinu,  bavite se humanitarnim radom ili obavljate djelatnost koja je od društvene koristi obratite nam se i mi ćemo vam istupiti marketing prostor na mjesec dana potpuno besplatno.

Nadamo se da će ovaj naš čin potaknuti i druge, privrednike i pojedince, na slično razmišljanje te da ćemo svi zajedno pomoći našim sugrađanima da lakše  pobjedimo ovu pandemiju.

Ako se bavite djelatnošću,  koja koja u ovom trenutku doprinosi našim sugrađanima, na vama je da nasm se javite a mi vam poklanjamo besplatnu reklamu.  Na vama je da nam pošaljete logo s vašim podacima i vrstu usluge koju želite reklamirati.

Vaše podatke, kao i sva dodatna pitanja,  možete  slati na email: marketing@uskdanas.info ili u inbox Facebook stranicu UskDanas.